Tanácsadás

 

Személyes szoptatási tanácsadás a család otthonában történik, amely során lehetőség van a baba vizsgálatára, a  mellre helyezés, mellre tapadás, szopási technika megfigyelésére. A konzultáció során szükség lehet az édesanya mellének megtekintésére is. A konzultáció időtartama kb. 1,5-2 óra.  Személyes tanácsadásra a honlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen lehet jelentkezni. Anamnézis kérdéssor kitöltése ebben az esetben is szükséges, A dokumentum ITT elérhető. A találkozáson elhangzottakról összefoglaló dokumentációt készítek, amelyet  utólag,  e-mailben küldök el az édesanyáknak.  A személyes tanácsadást minden esetben e-mailes utánkövetés is kíséri.

A tanácsadás a  járványügyi szabályok betartásával, maszk, szükség esetén kesztyű viselése, illetve rendszeres kézfertőtlenítés mellett  történik !

Személyes tanácsadás  Gödöllő és környékén ( 15 km-en belül),  illetve  alkalmanként Tapolca és környékén  : 15 000 ft (kb. 1,5-2 óra)

Gödöllő 15-30 km-es körzetében és Budapesten: 17000 ft

E-mailes szoptatási tanácsadás:  ebben a formában pro bono segítem az édesanyákat. Az e-mailek megválaszolására azonban  határidőt nem tudok vállalni. Igyekszem beérkezési sorrendben, minden levélre mielőbb reagálni.

Szoptatásra felkészítés egyénileg: E-mailes konzultációk +egy alkalmas személyes találkozás: 15000 ft kb (2 óra)

Jelenleg szoptatási tanácsadással és szülő- csecsemő konzultációval foglalkozom, ezért recept felírására vagy beutaló kiállítására a konzultációk során  nincs lehetőség. Akut megbetegedés esetén keressék fel bizalommal a legközelebbi ügyeletet vagy háziorvosukat!

 

Jelenleg határozatlan ideig a tanácsadás minden formája szünetel!Az e-mailes és a telefonos tanácsadás is. 

Köszönöm megértésüket!

Kollégák elérhetőségeit  az ibclc.hu és szoptatasitanacsadok.hu  oldalon találják.