Tanácsadás

Személyes szoptatási tanácsadás a család otthonában történik, amely során lehetőség van a baba vizsgálatára, a  mellre helyezés, mellre tapadás, szopási technika megfigyelésére. A konzultáció során szükség lehet az édesanya mellének megtekintésére is. A konzultáció időtartama kb. 1,5-2 óra.  Személyes tanácsadásra a honlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen lehet jelentkezni. Anamnézis kérdéssor kitöltése ebben az esetben is szükséges, A dokumentum ITT elérhető. A találkozáson elhangzottakról összefoglaló dokumentációt készítek, amelyet  utólag,  e-mailben küldök el az édesanyáknak.  A személyes tanácsadást minden esetben e-mailes utánkövetés is kíséri.

A tanácsadás a  járványügyi szabályok betartásával, maszk, szükség esetén kesztyű viselése, illetve rendszeres kézfertőtlenítés mellett  történik !

Személyes tanácsadás   jelenleg szünetel

E-mailes szoptatási tanácsadás:  ebben a formában pro bono segítem az édesanyákat. Az e-mailek megválaszolására azonban  határidőt nem tudok vállalni. Igyekszem beérkezési sorrendben, minden levélre mielőbb reagálni.

Szoptatásra felkészítés egyénileg: Online konzultáció formájában 2×60 perc 35 000 ft

Online szoptatási tanácsadás 50-60 perc: 18 000 ft ( minden megkezdett félóra + 3000 ft)

Online szülő konzultáció 50-60 perc: 18 000 ft

Online életmódorvosi konzultáció 50-60 perc:  18 000 ft

Kontroll online tanácsadás vagy konzultáció: 13 000 ft

Jelenleg online és e-mailes konzultációt tudok vállalni.  Időpontegyeztetés e-mailben lehetséges.

Köszönöm megértésüket!

Kollégák elérhetőségeit  az ibclc.hu és szoptatasitanacsadok.hu  oldalon találják.