Tanácsadás

Online tanácsadás során valószínűleg több e-mail váltása szükséges a nehézségek felderítéséhez és javaslatok megfogalmazásához.  Éppen ezért akut probléma megoldására nem igazán alkalmas. Első lépésként egy anamnézis kérdéssor kitöltése  szükséges, amelyet  INNEN lehet leölteni. Fontos megjegyezni, hogy a tanácsadásnak ez a formája sohasem helyettesíti az orvossal, védőnővel, szoptatási tanácsadóval történő személyes konzultációt!

Az e-mailes tanácsadás ingyenes.

 

Személyes tanácsadás a család otthonában történik, amely során lehetőség van a baba vizsgálatára, a  mellre helyezés, mellre tapadás, szopási technika megfigyelésére. A konzultáció során szükség lehet az édesanya mellének megtekintésére is. A konzultáció időtartama kb. 2-3 óra.  Személyes tanácsadásra a honlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen lehet jelentkezni. Anamnézis kérdéssor kitöltése ebben az esetben is szükséges, A dokumentum ITT elérhető.

Személyes tanácsadást Budapesten, Gödöllőn, és alkalmanként Tapolca környékén vállalok előzetes egyeztetés alapján.                   Ára  12 000 ft/alkalom

 

Várandósok felkészítését csoportos formában kb. 2×2 órában  vállalom,  min. 2 fő esetén, előzetes egyeztetés alapján.                     Ára 6000ft/fő.

 

Jelenleg szoptatási tanácsadással foglalkozom, ezért recept felírására vagy beutaló kiállítására a konzultációk során  nincs lehetőség. Akut megbetegedés esetén keressék fel bizalommal a legközelebbi ügyeletet vagy háziorvosukat!

 

Kedves Édesanyák!

 Hamarosan új családtag érkezik hozzánk, ezért jelenleg a tanácsadás minden formája szünetel!Megértésüket köszönöm!